Inregelen

Het is van cruciaal belang om een technische installatie in te regelen.

Inregelen is het exact verdelen van de beschikbare capaciteit en installaties kunnen optimaal werken als ze goed zijn ingeregeld.

WHTM is gespecialiseerd in het in het meten en inregelen van (klimaat) installaties. Dit creëert mogelijkheden als meer comfort, grotere bedrijfszekerheid en een verantwoord energieverbruik met mogelijke energiebesparing.  

We maken onderscheid tussen:

  • Waterzijdig inregelen
    Waterzijdig inregelen is het in balans brengen van de CV installatie of koudwaterinstallatie en zorgt ervoor dat het water op een goede manier wordt verdeeld, in combinatie met een zo laag mogelijk energie verbruik.
  • Luchtzijdig inregelen
    Een goed ontworpen en ingeregelde luchtbehandelingsinstallatie levert comfort, maakt minder lawaai, geeft geen tochtklachten en functioneert op een zo laag mogelijk energie verbruik. Luchtzijdig inregelen kan tocht-, warmte- en koudeklachten beëindigen.  De luchtstromen, roosters en andere componenten in de installatie worden op de juiste hoeveelheden ingeregeld.
  • Naregelen
    Naregelen op aanwezigheid, temperatuur en luchtkwaliteit op vertrek niveau. De ruimte wordt dan niet onnodig verwarmd, gekoeld of geventileerd als er geen bezetting is.

Klik hier voor uw (offerte) aanvraag