Projectbureau

Projectbureau WHTM levert projectmanagement, realiseert technische installatie projecten en verzorgt onafhankelijke projectbegeleiding voor derden.

Ons projectbureau calculeert, engineert en realiseert technische installaties t.b.v. de klimaatbeheersing (koeling, luchtbehandeling, verwarming, en regeltechniek) en koel- en vriesdoeleinden.

Met onze informatievoorziening en projectbegeleiding bent u in staat uw projecten beter te sturen. Wij controleren uw projectportfolio en bewaken de voorgang van het project. De kwaliteit van tekeningen en berekeningen, gemaakt door andere partijen worden beoordeeld en gecorrigeerd indien noodzakelijk.

Onze projecten zijn te leveren met een (GBS) Gebouw Beheer Systeem of te integreren in uw bestaande gebouwbeheersysteem. Met onze gebouwbeheersystemen benadert, bestuurt en beheert u de technische installaties. Ongeacht het merk van de installatie, ongeacht waar u bent, ongeacht op welk moment van de dag. Vanuit elke webbrowser op de PC, laptop, notebook, smartphone of tablet.