Wie zijn wij

WHTM staat voor Wouters Heijman Technisch Management en wordt geleid door ing. Bob Wouters en Mona Heijman.

 Organigram

Bob Wouters is een bezielde techneut met een enorme liefde en passie voor techniek. Bob kan bogen op meer dan 40 jaar ervaring in de koudetechniek, thermische techniek, klimaatbeheersing, elektrotechniek, meet- en regeltechniek en energiebeheer. Zijn passie ligt bij de vriestunnels.

Bob heeft met goed gevolg de HBS-B doorlopen en ging vanaf zijn 14e jaar met zijn oom Louis Schrover en zijn compagnon Ad van Dongen, oude rotten in het koeltechnische vak, in de vakanties mee op karwei. Hij viel in voor de monteurs die dan afwezig waren en kreeg een klein zakcentje voor zijn werkzaamheden. Tijdens deze avonturen deed hij zijn liefde op voor de koeltechniek en de techniek in het algemeen.

Bob heeft vele opleidingen gevolgd, zoals Post HBO Koudetechniek en hij is nog steeds aan het studeren om zijn kennis te vergroten.

Bob beoefend de skisport. Hij is een zeer goede skiƫr en is in het bezit van zijn licentie voor skileraar.

Mona heeft haar technische opleidingen gecombineerd met boekhouding en is HBO Bachelor Management, met specialisatie Projectbeheer.

De disciplines die Bob en Mona beheersen kunt u lezen bij competenties.
De diploma's en certificaten welke Bob en Mona hebben behaald, kunt u lezen bij deskundigheid Bob en deskundigheid Mona.

Bob en Mona zijn gedreven om uw technische installaties optimaal te laten functioneren en bij te dragen aan de verbetering van het milieu.
Wij geloven in de verantwoordelijke overdracht van onze leefomgeving naar onze geliefde kinderen, kleinkinderen en de generaties hierna.

 Auto